0
រទេះរបស់អ្នក
0
Zinn Hub
0
រទេះរបស់អ្នក
0

ការគ្រប់គ្រងការកំណត់គណនីរបស់អ្នក

ប្រវត្តិរូប ពាក្យសម្ងាត់ និងការកំណត់សុវត្ថិភាពរបស់អ្នកអនុវត្តចំពោះគណនី Zinn Hub ទាំងមូលរបស់អ្នក មិនថាអ្នកស្ថិតក្នុងតួនាទីណាក៏ដោយ — ហើយអ្នកគ្រប់គ្រងពួកវាទាំងអស់ពីផ្នែកគណនី និងសុវត្ថិភាពនៃផ្ទាំងគ្រប់គ្រងរបស់អ្នក។

ការចូលប្រើការកំណត់គណនីរបស់អ្នក

ផ្នែកគណនី និងសុវត្ថិភាពនៃផ្ទាំងគ្រប់គ្រងរបស់អ្នក។ ការកំណត់ទាំងនេះអនុវត្តចំពោះគណនី Zinn Hub ទាំងមូលរបស់អ្នក មិនថាអ្នកស្ថិតក្នុងតួនាទីណាក៏ដោយ។ បើកផ្ទាំងគ្រប់គ្រងរបស់អ្នកនៅ

https://zinnhub.com/dashboard/ហើយចុច

គណនី និងសុវត្ថិភាព ឬចូលទៅកាន់ទីនោះដោយផ្ទាល់សម្រាប់តួនាទីរបស់អ្នក៖

ប្រវត្តិរូបរបស់អ្នក

នៅក្នុងផ្នែកប្រវត្តិរូប អ្នកអាចកំណត់៖

  • ឈ្មោះដែលបង្ហាញ— ឈ្មោះដែលបង្ហាញដល់អ្នកដទៃនៅទូទាំង Zinn Hub
  • នាមខ្លួន និងនាមត្រកូល— ប្រើនៅលើគណនី និងបង្កាន់ដៃរបស់អ្នក
  • អាសយដ្ឋានអ៊ីមែល— អ៊ីមែលទំនាក់ទំនងចម្បងរបស់អ្នក (ការផ្លាស់ប្តូរនេះក៏ផ្លាស់ប្តូរអ៊ីមែលដែលអ្នកចូលផងដែរ)
  • ជីវប្រវត្តិ— ការពិពណ៌នាសង្ខេបអំពីអ្នក ឬអាជីវកម្មរបស់អ្នក

ធ្វើការផ្លាស់ប្តូររបស់អ្នក ហើយចុច

រក្សាទុកប្រវត្តិរូប។

រូបថតប្រវត្តិរូបរបស់អ្នក

ផ្ទុករូបថត ឬឡូហ្គោនៅក្នុងផ្នែករូបថតប្រវត្តិរូប។ វាបង្ហាញជារូបតំណាងរបស់អ្នកនៅទូទាំង Zinn Hub គ្រប់ទីកន្លែងដែលអ្នកមិនបានកំណត់រូបភាពផ្សេងទៀត — ហាងរបស់អ្នក បញ្ជី រីវីវ សារ និងមតិយោបល់។ អ្នកអាចផ្ទុកឡើង JPG, PNG, GIF ឬ WebP រហូតដល់ 2 MB ហើយប្រើ

លុបចេញដើម្បីសម្អាតវាគ្រប់ពេល។

ការផ្លាស់ប្តូរអ៊ីមែលរបស់អ្នក

  • បើកគណនី និងសុវត្ថិភាព
  • អាប់ដេតអាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនៅក្នុងផ្នែកប្រវត្តិរូប
  • ផ្ទៀងផ្ទាត់អ៊ីមែលថ្មីប្រសិនបើមានការជម្រុញ
  • ចុចរក្សាទុកប្រវត្តិរូប

សំខាន់៖អ៊ីមែលរបស់អ្នកក៏ជាអ៊ីមែលចូលរបស់អ្នកផងដែរ ដូច្នេះត្រូវប្រាកដថាអ្នកអាចចូលប្រើអាសយដ្ឋានថ្មីបាន មុនពេលអ្នកផ្លាស់ប្តូរវា។

ការផ្លាស់ប្តូរពាក្យសម្ងាត់របស់អ្នក

  • បើកគណនី និងសុវត្ថិភាព
  • ស្វែងរកផ្នែកពាក្យសម្ងាត់
  • បញ្ចូលពាក្យសម្ងាត់បច្ចុប្បន្នរបស់អ្នក
  • បញ្ចូលពាក្យសម្ងាត់ថ្មីរបស់អ្នក (ពីរដង)
  • រក្សាទុកការផ្លាស់ប្តូររបស់អ្នក

គន្លឹះពាក្យសម្ងាត់៖

  • ប្រើយ៉ាងហោចណាស់ 12 តួអក្សរ
  • លាយអក្សរធំ អក្សរតូច លេខ និងនិមិត្តសញ្ញា
  • កុំប្រើពាក្យសម្ងាត់ឡើងវិញពីគេហទំព័រផ្សេងទៀត
  • ពិចារណាប្រើកម្មវិធីគ្រប់គ្រងពាក្យសម្ងាត់

ការផ្ទៀងផ្ទាត់ពីរកត្តា (2FA)

ការផ្ទៀងផ្ទាត់ពីរកត្តាបន្ថែមស្រទាប់សុវត្ថិភាពទីពីរទៅគណនីរបស់អ្នក។ នៅពេលដែលវាត្រូវបានបើក ការចូលត្រូវការទាំងពាក្យសម្ងាត់របស់អ្នក (ឬតំណវេទមន្ត)

និងលេខកូដតែមួយដងពីកម្មវិធីផ្ទៀងផ្ទាត់របស់អ្នក។

របៀបបើក 2FA៖

  • បើកគណនី និងសុវត្ថិភាព ហើយស្វែងរកផ្នែកការផ្ទៀងផ្ទាត់ពីរកត្តា
  • នៅលើទូរស័ព្ទរបស់អ្នក បើកកម្មវិធីផ្ទៀងផ្ទាត់ (ដូចជា Google Authenticator, Microsoft Authenticator ឬ Authy) ហើយស្កេនលេខកូដ QR ដែលបានបង្ហាញ — ឬបញ្ចូលសោរៀបចំដោយដៃ
  • បញ្ចូលលេខកូដ 6 ខ្ទង់ពីកម្មវិធីរបស់អ្នកដើម្បីបញ្ជាក់
  • រក្សាទុកលេខកូដបម្រុងទុករបស់អ្នកនៅកន្លែងដែលមានសុវត្ថិភាព — អ្នកនឹងត្រូវបានបង្ហាញលេខកូដតែមួយដង 10 ហើយនេះជាពេលតែមួយគត់ដែលពួកវាត្រូវបានបង្ហាញ

នៅពេលអ្នកចូល៖នៅពេលដែល 2FA ត្រូវបានបើក រាល់ការចូល — ដោយពាក្យសម្ងាត់ ឬដោយតំណវេទមន្ត — ស្នើសុំលេខកូដបច្ចុប្បន្នពីកម្មវិធីផ្ទៀងផ្ទាត់របស់អ្នក។

លេខកូដបម្រុងទុក៖អ្នកទទួលបានលេខកូដបម្រុងទុកប្រើតែមួយដង 10។ នីមួយៗដំណើរការម្តង ជាការជំនួសលេខកូដកម្មវិធីរបស់អ្នក ប្រសិនបើអ្នកមិនអាចទៅដល់ទូរស័ព្ទរបស់អ្នក។ អ្នកអាចចេញឈុតថ្មីបានគ្រប់ពេលជាមួយ

បង្កើតលេខកូដបម្រុងទុកឡើងវិញ ដែលនឹងជំនួសឈុតចាស់របស់អ្នក។

បិទវា៖ប្រើ

បិទ 2FAនៅក្នុងផ្នែកតែមួយនៅពេលណាដែលអ្នកចង់បិទវាវិញ។

ប្រសិនបើអ្នកត្រូវបានចាក់សោ៖ប្រសិនបើអ្នកបាត់បង់សិទ្ធិចូលប្រើកម្មវិធីផ្ទៀងផ្ទាត់របស់អ្នក និងលេខកូដបម្រុងទុករបស់អ្នក សូមទាក់ទងក្រុមជំនួយរបស់យើង។ សម្រាប់សុវត្ថិភាពរបស់អ្នក ក្រុមរបស់យើងអាចបិទ 2FA សម្រាប់អ្នកបាន ដូច្នេះអ្នកអាចចូលបានវិញ — ពួកគេមិនអាចមើលឃើញលេខកូដរបស់អ្នកបានទេ។ នៅពេលដែលវាបិទ អ្នកអាចចូលដោយប្រើតែពាក្យសម្ងាត់របស់អ្នក ឬតំណវេទមន្ត ហើយដំឡើង 2FA ឡើងវិញនៅពេលណាដែលអ្នកចង់បាន។

អាសយដ្ឋានចេញវិក្កយបត្រ

អាសយដ្ឋានចេញវិក្កយបត្ររបស់អ្នកមាននៅក្នុងគណនី និងសុវត្ថិភាពផងដែរ។ វាត្រូវបានប្រើនៅលើទំព័រទូទាត់តាមលំនាំដើម ហើយបង្ហាញនៅលើបង្កាន់ដៃរបស់អ្នក ដូច្នេះការរក្សាវាឱ្យទាន់សម័យគឺសំខាន់សម្រាប់៖

  • ភាពត្រឹមត្រូវនៃវិក្កយបត្រ
  • កំណត់ត្រាពន្ធ
  • កំណត់ត្រាការបញ្ជាទិញ

ប្រើ

កែសម្រួលអាសយដ្ឋានចេញវិក្កយបត្រដើម្បីធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពវាគ្រប់ពេល។

ប្រវត្តិរូបសាធារណៈរបស់អ្នក (Zinners)

ផ្នែកប្រវត្តិរូបខាងលើកំណត់ព័ត៌មានលម្អិតកម្រិតគណនី និងរូបតំណាងរបស់អ្នក។ ដើម្បីគ្រប់គ្រងហាងសាធារណៈពេញលេញរបស់អ្នក — ជំនាញ និងបទពិសោធន៍ ផលប័ត្រ តំណភ្ជាប់សង្គម និងម៉ាកយីហោហាង — សូមចូលទៅកាន់

ហាងរបស់ខ្ញុំនៅក្នុងផ្ទាំងគ្រប់គ្រង Zinner របស់អ្នក។

ចំណូលចិត្តការជូនដំណឹង

អ្នកអាចពិនិត្យមើលការអាប់ដេតការបញ្ជាទិញ សារ ការទំនាក់ទំនងទីផ្សារ និងការប្រកាសវេទិកានៅក្នុង

ការជូនដំណឹងផ្នែកនៃផ្ទាំងគ្រប់គ្រងរបស់អ្នក។

ការលុបគណនីរបស់អ្នក

ប្រសិនបើអ្នកត្រូវការលុបគណនីរបស់អ្នក៖

  • ត្រូវប្រាកដថាការបញ្ជាទិញទាំងអស់ត្រូវបានបញ្ចប់
  • ចំណាយ ឬដកសមតុល្យ Zinn Wallet ដែលនៅសល់ ឬប្រាក់ចំណូលដែលកំពុងរង់ចាំ (Zinners)
  • ទាញយកទិន្នន័យណាមួយដែលអ្នកត្រូវការរក្សាទុក
  • បើកសំបុត្រជំនួយពីផ្នែក ជំនួយនៃផ្ទាំងគ្រប់គ្រងរបស់អ្នក ដើម្បីស្នើសុំការលុប

ចំណាំ៖ការលុបគណនីប្រហែលជាមិនលុបទិន្នន័យប្រវត្តិសាស្រ្តទាំងអស់ទេ ដោយសារតម្រូវការផ្លូវច្បាប់ និងអាជីវកម្ម។

រក្សាព័ត៌មានគណនីរបស់អ្នកឱ្យទាន់សម័យ និងមានសុវត្ថិភាព។

ទាញយកកម្មវិធី Zinn Hub

ការជូនដំណឹង · ការចូលប្រើលឿនជាងមុន · អេក្រង់ពេញ

ប៉ះចែករំលែកនៅក្នុងកម្មវិធីរុករករបស់អ្នក

➜ បន្ទាប់មកចុច "បន្ថែមទៅអេក្រង់ដើម"